آیا محاسبه مبلغ اجاره توسط دادگاه با محاسبه توسط املاکی متفاوت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۴ #33354215

با سلام من زوجه هستم از همسرم جدا زندگی میکنم همسرم یک و سال و نیمه که در خانه ای که سه دنگ آن به نام من است زندگی میکند و هیچ اجاره ای به من پرداخت نکرده است. میخوام برای گرفتن اجاره از طریق دادگاه اقدام کنم.
کسی به من گفته که دادگاه مبلغ اجاره را کمتر از مبلغی که املاکی میگوید در نظر میگیرد.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر که توسط نظر کارشناسی انجام میشود کارشناس بر حسب عرف قیمت و ارزش منطقه تعیین اجرت المثل خواهد نمود

دادگاه توسط کارشناس رسمی دادگستری اجرت المثل را تعیین میکند.
ممکن است رقم ارزیابی دادگاه مساوی یا کمتر و بیشتر لز قیمت عرفی محل باشد.

سلام
دادگاه برای تعیین اجرت المثل محلی که شما اجرت آن را مطالبه کرده‌اید موضوع را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می‌نماید
و کارشناس رسمی دادگستری از محل بازدید و در محل تحقیق می نماید و نظر خود را تقدیم می کند
و این نظریه به شما ابلاغ می شود و چنانچه شما آن را قبول نداشته باشید می‌توانید به آن اعتراض کنید تا دادگاه موضوع را به هیئت سه نفره کارشناسان ارجاع دهند
و نمی توان گفت که تعیین قیمت توسط کارشناس کمتر یا بیشتر از عرف محلی است علی‌الاصول کارشناس بر اساس واقعیت نرخ را تعیین می نمایند