اگر زوجه در صورت بذل مدت از طرف مرد با صیغه نامه قصد آبروریزی و اخاذی داشته باشد چه مجازاتی برای وی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #33352055

می دانیم که برای اثبات بذل مدت در ازدواج موقت ، بهترین راه ارسال اظهارنامه ی رسمی به زوجه می باشد ، حال با توجه به این موضوع ،دفترچه ی عقدموقت که در اختیار زوجه است باطل می شود ولی زوجه ادعا می کند ، لااقل می توانم با این دفترجه در محل کار و زندگی آبروریزی کنم و قصداخاذی دارد ، آیا راه بازدارنده ای هست که این کار را نکند ؟ و به طور کلی جرم زوجه چیست؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت از او می توان شکایت کرد.

با درود فراوان
بابت تهدید میتوانید از ایشان شکایت کنید و بابت نشر اکاذیب و بردن حیثیت اجتماعی نیز میتوانید از ایشان شکایت کنید ، در اظهارنامه ارسالی این موارد را توضیح دهید .

سلام بهتر است اظهارنامه ارسال نکنید و صبر کنید تا مدت صیغه به اتمام برسد .

با سلام
راه باز دارنده ای وجود ندارد که بتوان با استفاده از آن مانعی برای زوجه باشد و چون هنوز هم زوجه اقدام به این کار نکرده است نمی توان فعلا کاری کرد مگر بعد از عملی شدن ادعایش تحت عنوان ایجاد مزاحمت از او شکایت کرد.