ازش سفته گرفتم که فردا دیگه مهریه طلب نکنه آیا می‌تواند منکر شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۲ #33344866

سلام ببخشید من مقداری پول به زنم دادم برا مهریه به جای آن ازش صفته گرفتم که فردا دیگه مهریه طلب نکنه آیا می‌تونه بزنه زیرش

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
سفته ضمانت ندارد
میبایست در دفترخانه اسناد رسمی ادعا نمایند مهریه خود را دریافت نمودند

بله سفته صرفامی تواند بازدارنده باشد برای اینکه خیالتان راحت باشد بین خودتان دست نوشته ای تهیه کنید که مهریه رازوجه دریافت کرده وسفته مذکور بعنوان ضمانت دراختیارشماست ودوشاهدهم امضاکنند

بهتر است از طریق دفتر اسناد رسمی دریافت مهریه را ثبت نمایید .

بهتر است بابت پرداخت مهریه اقرار نامه رسمی در دفترخانه بگیرید. صرف سفته نمی تواند موجب اثبات ادعای پرداخت مهریه باشد.

سلام منطقا بهتر ببود از طریق دفترخانه اقدام به اخذ اقرارنامه از ایشان نمایید

با سلام و احترام
خیر، باز هم می توانند مطالبه مهریه نمایند.
از همسرتان بخواهید معادل مبلغ مورد نظر از مهریه خود را در دفتر اسناد رسمی اقرار کند که دریافت کرده است.

داشتن سفته نشان دهنده بدهی صادرکننده به دارنده سفته بوده و ارتباطی با مهریه ندارد . با استناد به سفته ها قادر به اثبات پرداخت مهریه نبوده و حداکثر میتوانید در صورت صدور حکم بر محکومیت همسرتان به پرداخت وجه سفته ها ، اقدام به تهاتر آن با مهریه نمایید .