می توانم تامین دلیل بدم که صاحبخونه پول پیش رو کم کرده و کلید خونه رو به شورا تحویل بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۰ #33335765

صاحبخونه می تواند به بهانه خسارت به ملک از پول پیش کم کند یا اینکه برای اثبت خسارت با تامین دلیل باید این کار را انجام دهد؟ مثلا ۵۰ میلیون تومن رو ۲ میلیون کم کنه یا بیشتر ؟
روز آخر اجاره هست و صاحبخونه پول ودیعه ملک رو کم می کنه یا اذیت می کنه و از همه چی ایراد میگیره تا از پول پیش کم کنه
راهکار قانونی در اینجور موارد چی هست؟
حدودا یک هفته پیش اظهار دادم مبنی بر اینکه ودیعه مسکن را طی چک بین بانکی در تاریخ تخلیه ملک تحویل دهید ملک را هم در همان تاریخ تحویل بگیرید
راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در اجاره نامه قید شده باشد این موضوع بله میتونید

سلام .اگر در اجاره نامه کسران قید شده باشد بله درغیر این صورت نمی تواند وباید طرح دعوای جداگانه کند

سلام موجر نمیتواند خودسرانه و بدون توافق با شما یا بدون رای توسط مراجع قضایی از مبلغ ودیعه کسر نماید و هر ادعایی دارد باید به مراجع قضایی مراجعه و مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز نماید

با درود. موجر خودسرانه نمیتواند اینکارهارو بکند؛ باید تامین دلیل بکند و پس از طرح دعوی مطالبه خسارت وارده به منزل استیجاری و اخذ حکم قطعی از طریق دادگاه ؛میتواند از ودیعه کسر نماید.

با سلام
موجر راسا نمیتواند بدون رضایت مستاجر از مبلغ ودیعه برداشت کند. این کار مستلزم طرح دعوای مربوطه و تودیع مبلغ ودیعه در صندوق دادگستری است

سلام می توانید تخلیه‌ کرده و کلید را به شورای تحویل دهید اینکه می توان از پول ودیعه خسارت‌ را کم کرد یا نه بستگی به اجاره‌ نامه دارد،ضمن اینکه می توانید پول را طبق نظر صاحبخانه تحویل دهید و با تامین دلیل یا فیلم و عکس از خانه دادخواست مطالبه الباقی وجه رهن را دهید