استفاده از مستمری مادر چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۱۴ #33301952

سلام مطلقه هستم مادرم در قید حیات هستن چطور و کجا پیگیر بشم از مستمری ایشون استفاده کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حقوق متعلق به مادرتان باشد به شما تعلق نمیگیرو ولی اگر مربوط به پدرتان باشد بیشتر سهم مادر و قسمتی از ان مربوط به شما میباشد

سلام
درصورت که مستمری دریافتی مطلق به پدر شما می باشد میتوانید از نهاد مربوطه تقاضای تفکیک حقوق را بخواهید !

باسلام
اگرمستمری مادرتان باشد تاوقتی ایشان درقید حیات هستند شما نمیتوانیدسهیم باشید ولی اگر مستمری پدرتان بوده که درقیدحیات نیستند ومادرازآن استفاده میکنند شماهم میتوانیدسهیم باشید

اگر خودتان شاغل نبوده ائید و تحت تکلفل پدر بوده ائید و بعد از ازدواج تحت تکفل شوهر حالا که طلاق گرفته ائید میتوانید دوباره تحت تکفل پدر قرار بگیرید و با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و یا هر سازمانی که مستمری را مادرتان دریافت میکنند میتوانید با ارائه مدارک و روشهای قانونی سازمان مربوطه اقدام نمائید.

چنانچه مستمری متعلق به پدر باشدشما نیز میتوانید از طریق تامین اجتماعی یا سازمانی که مستمری اخذ میکنیدبرای دریافت مراحل قانونی را طی نمایید

اگر مستمری که مادر دریافت میکند متعلق به پدر باشد شما هم می توانید به سازمان مربوطه اعم از تامین اجتماعی و یا صندوق بازنشستگی کشوری درخواست برقراری و استفاده از مستمری بدهید

باسلام
اگر مستمری متعلق به پدر باشد و شما نیز میتوانید از طریق تامین اجتماعی یا سازمانی که مستمری اخذ میکنید اقدام کنید
اگر نیز حقوق متعلق به خود مادرتان باشد میتواند کفیل شما شود