آیا از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوان از شعبه رسیدگی کننده درخواست فک رهن کرد یا باید حضوری مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۵ #33298492

با سلام
چند روز قبل دادگاهی در تهران داشتم که در مراحل تحقیقات قاضی قرار وثیقه صادر کرده بود. بعد از دادگاه و به محض برگشت به شهرستان، حکم قطعی برائت برایم صادر شد.
سوال این است که آیا از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوان از شعبه رسیدگی کننده درخواست فک رهن کرد یا باید حضوری مراجعه کنم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند امروزه تمامی امورات دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضائی صورت میگیرد و شما نیز میتوانید از این طریق اقدام بفرمائید اما در کل حضور شما مناسب تر است

با مراجعه حضوری درخواست فک رهن بفرمائید

وقت بخیر
میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را ارسال نمایید اما حضورا پیگیری نمایید.

با سلام. در صورتی که دادنامه قطعی شده باشد می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست‌ خود را ارسال نمایید ولی معمولا نیاز به پیگیری حضوری نیز می باشد.

بله امکان تقاضای فک رهن هست