با چه نوع وکالتی می تونه تمام امور ذکر شده بالا را به بنده محول بکنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۱ #33286507

سلام
پدر بنده کهولت سن داره و بخاطر شرایط کرونایی براش ممکن نیست جهت انجام امور اداری مثل احراز محل سکونت و تحویل خودرو از نمایندگی و فروش آن اقدام بکنه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، بامراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی به همراه پدر درخواست وکالت اداری درجهت انجام اموراداری و همچنین فروش نمایید .

با سلام
با وکالت کاری میتوانید امور ایشان را انجام دهید

با تنظیم وکالت محضری که حدود اختیارات شما در آن قید شده، قادر به انجام امورات مربوطه خواهید بود.

وکالت رسمی کاری در دفتر اسناد رسمی به شما اعطا نمایند.

سلام با وکالت اداری شما می توانید امور ایشان را انجام بدهید.‌

با سلام با دریافت وکالت کاری می توانید امور اداری و امور بانکی ایشان رابه شخصی که تمایل به انجام این امور را دارد وکالت کاری و امور بانکی داده . ممنون

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه؛ الزاما با مراجعه حضوری به همراه پدرتان به یکی از دفاتر اسناد رسمی درخواست تنظیم وکالت رسمی کاری و فروش را بخواهید..