جرم محکومیت تحصیل مال از طریق نامشروع چیست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۸۹ #33242581

و آیا متشاکی میتواند جلسه اول بازپرسی را نرود وکیل برود؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجازات حبس ، رد مال ، جزای نقدی باید حضور پیدا کنید بله میتوانید وکیل بگیرید

با عرض سلام حبس جزای نقدی و رد مال درصورت احظار بهتره شخصا درجلسه بازپرسی حاضر شوید در غیر اینصورت امکان جلب وجود دارد

با سلامجازات حبس ، رد مال ، جزای نقدی باید حضور پیدا کنید می توانید وکیل بگیرید

بادرودوسلام حبس جزای نقدی ردمال.

با درود حبس
جزای نقدی
رد مال

مجازات بزه مذکور رد اصل مال ، حبس ( سه ماه تا دو سال ) و جریمه نقدی معادل دو برابر مال برده شده

اگر به عنوان متهم احضار شده باشید حتما باید خودتان حاضرشوید وگرنه جلب خواهید شد و البته میتوانید همراه خود یک وکیل نیز داشته باشد .

معمولا حضور متهم الزامی است.