در صورت صدور رای طلاق چه زمانی مهریه قسط بندی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #33240835

سلام خدمت وکلای محترم
من مرداد ماه درخواست طلاق دادم و دلایل هم زیر پا گذاشتن شروط دوازده گانه بوده و همسرم در حال حاظر زندان هست، برای درخواستم وکیل گرفتم، دیروز رای طلاق به نفع من صادر شده و بدلیل باکره نبودن حکم به پرداخت کامل مهریه شده؛ وکیل به من خبر داده که باید ۴۲ روز صبر کنم اگر اعتراضی از جانب همسر نبود حکم طلاق به محضر طلاق فرستاده میشود. یعنی ۴۲ روز فرصت اعتراض داره؟ ! اگه اعتراض کنه چقد طول میکشه؟ اگه از زندان آزاد بشه در روند طلاق تاثیر گذاره؟ مهریه چه زمانی قسط بندی میشه و چطوری پرداخت میشه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- رای غیابی به مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل واخواهی و ظرف ۲۰ بعد نیز قابل تجدیدنظرخواهی است که با حتساب روز ابلاغ و اجرا مجموعا ۴۲ روز میشود .
- مدت زمان رسیدگی به اعتراض قابل پیش بینی نبوده و بستگی به حجم کار و پرونده های شعبه رسیدگی کننده دارد .
- بعید است که آزادی ایشان تاثیری در حکم صادره داشته باشد ولی به هرحال باید مدارک احتمالی بررسی شود .
- درخواست تقسیط توسط زوج در هر زمانی قابل طرح می باشد .