تهمت کوتاهی در کار و تهدید آیا قابل پیگیری است؟چگونه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷ #33222882

من در شرکتی حسابدار بودم و به میزان ۱۰۰ میلیون نیز سفته دستشان دارم، یکی از شرکت‌هایی که شرکت سابق ما با آن کار میکرد پس از مدتی وارد لیست سیاه دارایی شد و شرکت سابق ما مبلغ بسیار بالایی از ایشان خرید داشت
قرارداد من با شرکت سابق تا پایان ۹۷ بود و پس از آن دیگر همکاری نداشتیم.
حالا شرکت بابت اینکه طرف معامله وارد لیست سیاه شده به من تهمت کوتاهی در کار زده و مرا تهدید به اجرا گذاشتن سفته میکردند.
در صورتیکه در فاکتورها نامی از من نیست و من بدون تایید مدیر عامل هیچ کاری انجام نمیدادم.
آیا می توانند چنین تهمتی را علنی کنند و شکایت کنند و سفته ها را اجرا بگذارند؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سفته های شما تنها برای ضمانت است و فقط در صورتی که شرکت بتواند اثبات کند که از ناحیه شما به شرکت ضرری وارد شده ، حق مطالبه وجه سفته ها تا میزان خسارت را دارد . ودر غیر این صورت شما می توانید اعاده حیثیت کنید

باسلام
سفته های شما ضمانتی بوده وفقط در صورتیکه قصور و کم کاری شما منجر به ورود ضرر به شرکت شود قابل مطالبه است.البته این ضرر هم باید ثابت شود لذا شما طی اظهار نامه تقاضای استرداد سفته ها را بنمایید

تهمت کوتاهی درکار درقبال به اجرا گذاشتن سفته ، منوط به اقدام قانونی ازطرف شرکت و تایید کارشناس رسمی دادگستری است .‌

سلام سفته های شما ضمانتی است و فقط در صورتی که شرکت بتواند اثبات کند که از ناحیه شما به وی ضرر وارد شده ، حق مطالبه وجه سفته ها تا میزان خسارت را دارد .

با سلام :
شما در مرحله اول اظهار نامه بابت مطالبه سفته های نام برده به شرکت ارسال نمایید و وقت معین لحاظ بفرمایید .
در صورت عودت نکردن سفته ها دادخواست مطالبه سفته های امانی بابت ضمانت کار را تسلیم نمایید .

با سلام صرف عنوان قصور یا کوتاهی اتهام تلقی نمیشود ولی چنانچه نگران سفته تضمین خود هستید فورا آنها را طی اظهارنامه ای مطالبه کنید. و متعاقب آن تقاضای استرداد سفته ها طی دادخواست جداگانه را در دستور کار قرار دهید.

سلام- شما هم به اداره کار مراجعه و شکایت خویش را مطرح نمائید /. در ضمن می توانید در اداره کار این موضوعات رو هم عنوان کنید. موفق باشید/.