چگونه میتوانم از ذفترخانه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۲ #33217743

با سلام من برای خروج از کشور فقط برای دریافت یک خودرو به خواهرم وکالت داده ام و قرارداد در ذفترخانه امضا کردم و پس از مراجعه به ایزان متوجه شدم قراردادزا بصورت کلی دفترخانه نوشته و پمپ بنزینم را فروخته اند و تصرف شخص دیگریست از امضای خواهرم سوئ استفاده شده و همان قرارداد دفترخانه که اشتباه وکالت کلی نوشته را بعنوان وکالت اینجانب قرار داده اند اکنون خواهرم شهادت میدهد که وکالت اینجانب فقط مربوط به دریافت خودرو بوده و مربوط به اموال دیگر نبوده است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد.

سلام وقت بخیر
اظهارنظر نیازمند بررسی مدارک میباشد.

سلام زمان امضا باید مطالعه و بعد امضا می کردید هرچند امکان جعلی بودن هم هست ....

اظهارنظر مستلزم بررسی وکالتنامه و سایر اوضاع و احوال و مدارک و مستندات هست.

اگر انتقال مالکیت توسط خواهرتان صورت گرفته قرار فروش اعتبار دارد علی الحال چنانچه مدعی جعل اسناد مدارک هستید طرح دعوا نماید هرچند جهت اظهار نظر قطحی نیاز مند به برسی مدارک مستندات شما می باشد

با سلام
زمان امضا وکالت نامه باید با دقت مطالعه میکردید

سلام
اگر امضای خواهرتان جعل شده جای بررسی دارد واگربر اساس وکالتنامه خواهرتان انتقال داده کاری نمیشه کرد درهرحال نیاز به بررسی ومطالعه وکالتنامه است