رییس پروژه میخواهد قرارداد را فسخ کند با توجه به اینکه حدود یکسال از این قرارداد میگذرد و قرار است سال بعد تحویل بدهند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۶ #33215293

بنده یک واحد از یک مجتمع را به صورت پیش فروش قرارداد بسته ام و پول پیش و یک تعداد چک به ایشان ارائه نمودم ، دو سه عدد از چکها بدون مشکل پاس شد تا چک چند روز پیش که با آگاهی ایشان قرار شد چک را به جای ۸ آباد ۱۲ آبان نقد کنند ، حال انکه ۱۱ آبان چک را به بانک برده اند و برگشت زده اند و دقیقا ۱۰ دقیقه ی بعد حساب پر شده است و قابل برداشت بوده است . حالا رییس پروژه میخواهد قرارداد را فسخ کند با توجه به اینکه حدود یکسال از این قرارداد میگذرد و قرار است سال بعد تحویل بدهند و همچنین اینکه پول بنده دیگر مبلغ پارسال نیست و اون خونه هم مبلغ پارسال نیست . با تشکر اگر میشه سریعتر جواب بدین ممنون میشم .

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شرط شده باشد به نظر فروشنده حق فسخ دارد مگر به نحوی توافق کنید

سلام
شرط فاسخ چنانچه در ضمن عقد بیع باشد عدم کارسازی چک باعث منفسخ شدن عقد است مگر شما ثابت کنید که توافق بعدی فی مابین بایستی در تاریخ دیگری ان چک پاس میشده

اگر‌شرط‌فاسخ‌درقراردادقید‌شود‌و‌در‌صورت‌عدم‌وصول‌هریکازچک‌ها‌حق‌فسخ‌داشته‌باشد‌‌‌رویه‌این‌است‌که‌حق‌فسخ‌دارد‌ولی‌قانونا‌برای‌او‌حق‌الزام‌به‌انجام‌تعهد‌ایجاد‌میشود