برای تمکین اقدام نموده ام، اما همسرم درب را باز نکردند، آیا باید به اجرای احکام اطلاع دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۸۸ #33203550

با سلام
بنده برای تمکین به منزل مشترک برگشتم ولی کسی در را باز نکرد و کلیدی هم ندارم، با همسرمم تماس گرفتم اما جواب نداد.
میشه راهنمایی کنید من چکار کنم؟
لازم به ذکر است که منزل پدرم و منزل همسرم در دو شهرستان جدا میباشد و به خانه پدرم برگشتم.
آیا باید به اجرای احکام بگم که همچین چیزی شده؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. حتما چند نفر را به عنوان شاهد همراه خود داشته باشید

باسلام اصولا این موضوع نیاز به اثبات دارد و راه اثبات آن این گونه می باشد که یا با ۱۱۰ تماس گرفته و صورتجلسه نماید و یا اینکه با مامور و دادورزان اجرای احکام به آنجا مراجعه و مامور اجرای احکام این موضوع را صورتجلسه نماید

سلام باید در هنگام مراجعه با ۱۱۰ تماس بگیرید و موضوع را گزارش کرده و صورت جلسه نمایید . هم چنین باید با چند نفر شاهد به آن جا رفته باشید . به علاوه باید به اجرای احکام دادگاه مراجعه کرده و آمادگی خود را برای تمکین اعلام کنید . هم چنین می توانید مراتب را از طریق اظهارنامه رسمی به شوهرتان ابلاغ نمایید .

لازم است که از طریق اجرای احکام، مقدمات تمکین از طرف زوج تهیه و مسکن مستقل معرفی شود و سپس از زوجه دعوت شود تا به منزل زوج هدایت گردد و مراتب با حضور یکی از مددکاران یا ضابطین صورت جلسه گردد.