صلح نامه ملک دارای اعتبار قانونی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۶ #33202686

سلام و عرض ادب
صلح نامه درمورد یک ملک به صورت دستی با سربرگ شرکت و ثبت نشده آیا در مراجع قانونی قابل قبول است؟

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح نامه دستی هم معتبر است

با سلام
صلح نامه عادی در صورتیکه دارای امضا مصالح و متصالح و امضای دو شاهد باشد در دادگاه معتبر و قابل استناد است پیشنهاد من به شما این است که برای سهولت اثبات ادعیتان امضاها را گواهی نمایید.

بله صلح نامه عادی هم دارایی اعتبار می باشد مگر نسبت به آن ادعای جعل بشه که امضای ذیل سربرگ شرکت برای موضوع دیگری بوده

با سلام
اسناد عادی نیز دارای اعتبار هستند. البته در خصوص اموال غیرمنقول مطابق قانون ثبت صلحنامه نیز باید به صورت رسمی تنظیم شود. البته در صورت احراز صحت صلحنامه عادی در محکمه،این نیز معتبر میباشد.

درود بر شما، صلح نامه عادی تا زمانی که ادعایی نسبت به جعل، انکار یا تردید در آن نباشد، معتبر خواهد بود.

قابل استناد هست لیکن بهتر هست نسبت ب تنظیم صلح نامه رسمی اقدام کنید

باید تایید صلح نامه را از دادگاه درخواست کرد