تغییر نام کوچک در شناسنامه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۸ #33197022

سلام وقتتون بخیر اسمم تو شناسنامه سکینه هست ولی آیلار صدام میکنن بخوام اسمم تغییر بدم تو شناسنامه بزارم آیلار باید چیکار کنم میشه کانل راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
یکسری نام های مورد تایید ثبت احوال را فقط می توانید انتخاب کنید.

بدوا از طریق ثبت احوال اقدام نمایید سپس باید طرح دادخواست الزام به تغییر نام از طریق دادگاه نمایید.

سلام به کمیته تغییر نام ثبت احوال محل تنظیم شناسنامه مراجعه اگر موافقت نکردند طبق ماده ۴ قانون ثبت احوال دادخواست تغییرنام بدهید

باسلام
نسبت به طرح دعوا از طریق تنظیم دادخواست به طرفیت ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام کنید

با سلام
در بدو امر از طریق ثبت احوال درخواست خود را مطرح کنید در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه دادخواستی مبنی بر تغییر نام مطرح کنید.

سلام وقت بخیر
بله میتوانید ضمن تقدیم دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال ،درخواست تغییر نام خود را مطرح نمایید.

با مراجعه به سایت اداره ثبت احوال اقدام بفرمایید.