نحوه شکایت از اداره به دلیل عدم تامین چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۸۸ #33188344

با سلام بنده اهل شهر ارومیه هستم در سال ۹۵ با مجوز شهرداری ساختمان ساخته امو اشتراکهای برق و گاز گرفتم ولی به دلیل عدم لوله گذاری اب اشتراک اب واب منطقه با لوله غیر مجاز که اهالی محله ده سال پیش نصب کرده اند تامین میشه که فشار بسیار ضعیف هست و در هفته ۷ ساعت بیشتر اب نیست اداره اب کاری برای تامین فشار انجام نمیدهد و فقط وعده میدهد و با گذشت ۵ سال امسال به من اشتراک اب داده اند از لوله گیر مجاز و ۷ میلیون هم هزینه گرفته اند و ۵ ماه از نصب کنتور میگزرد ولی اب نیست و همین موضوع باعث تخلیه منزل و خالی از سکنه شدن منزل به دلیل عدم وجود اب شده من چگونه باید اداره اب را ملزم به تامین اب نمایم با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی را تقدیم و تنظیم نمایید.

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید

به خود سازمان آب نامه واحد بازرسی نامه بنویسید و تقاضای خود را کتبا مطرح کنید اگر اقدامی نکردند به بخشداری یا فرمانداری موضوع را کتبا شکایت کنید و نهایتا از سازمان بازرسی علیه سازمان آب شکایت کنید

با توجه به مدارک و مستندات باید دادخواست الزام به ایفای تعهد و خسارات وارده را تقدیم دادگاه نمایید

سلام .بله دادخواست الزام به ایفای تعهد هم بایستی به طرفیت اداره آب باشد.

سلام در صورتی که با اداره موصوف قرار داد دارید الزام به انجام تعهد را از دادگاه بخواهید و در صورت فقد قرارداد دو کار را انجام دهید ارسال نامه به اداره مربوطه جهت انجام وظیفه قانونی و در صورت انجام تعهد انعکاس مطلب به حراست و یا اداره بازرسی استان الزام به انجام تعهد از طریق محکمه با استناد به قانون اساسی و قوانین مربوطه مبنی بر تعهد اداره مربوطه به ارایه خدمات شهری در محل
البته مطلب مذکور منوط به اینه ملک در محدوده خدماتی شهر قرار گرفته باشد

"با سلام"
دادخواست الزام به ایفای تعهد به اداره دهید