با شکایت از کارفرما میتوانم حقوقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۹ #33185140

من حدود ۲ سال در یک کارگاه کار کردم نه بیمه شدم نه سنوات دادن نه عیدی نه پاداش و نه حقوق اداره کاری ۱۲ ساعتم کار کردم بدون مرخصی اگر هم رفتم مرخصی از حقوقم کم شده حالا شکایت کردم میخوام بدونم میزان اینک برنده بشم چقدر است و چقدر بهم پول میدن بخاطر این چیزا؟؟؟ممنونم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه اظهارات تان می توانید به طرفیت کارفرما پس از ثبت دادخواست تان در دفتر پیش خوان دولتی به هیات تشخیص مستقر در اداره کار ارجاع می گردد و با دعوت طرفین به جلسه رسیدگی دفاعیات خود را تقدیم نمایید آن هیات با محکوم کردن کارفرما به پرداخت حق بیمه و سایر مطالبات قانونی تان رای مقتضی صادر خواهد نمود

میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید و مطمئنا رای به نفع شما صادر خواهد شد . میزان و مبلغ رای بستگی به موارد مختلفی دارد که پس از بررسی اداره کار قابل ارزیابی است و نمیتوان پیش بینی دقیقی نمود .

باسلام،اگه قراردادکار دارید،این مواردبه شما میرسه،۲ ماه حقوق بعنوان پاداش+۴ماه حقوق بعنوان عیدی+ قیمت ۱۸روز مرخصی،۲سال سابقه بیمه که بایدکارفرما پولشو به تامین اجتماعی پرداخت کنه، ولی اگه قراردادنداشته باشی،وکارفرما قبول نکنه که برای او کارکردی،متاسفانه چیزی به شما تعلق نخواهدگرفت،