آیا واقعا زوجه این امکان را دارد که اینجانب را مجددا بابت مهریه ممنوع الخروج نماید؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۰۸ #33181985

با سلام ، مهریه اینجانب ۱۰۰۰ سکه هست و زوجه ۵۰۰ سکه آن را طی دو قسمت ، هم در ثبت و هم در دادگاه در سال ۹۵ به اجرا گذاشت ،‌ اعسار اینجانب همان زمان قبول شد و در نهایت پس از کلی دوندگی ممنوع الخروجی در اداره ثبت هم خوشبختانه برداشته شد و تمام اقساط را تا به امروز به صورت مرتب پرداخت کرده ام . چون قصد مهاجرت دارم ، زوجه پیغام داده است که میخواهد الباقی مهریه را به اجرا بگذارد و مرا ممنوع الخروج نماید .

مشاوره حقوقی مهریه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله این امر امکانپذیر خواهد بود

سلام
امکان ممنوع الخروجی مجدد وجود
برای شما هم حق دادخواست اعسار مجدد هم وجود دارد

با سلام
بله زوجه میتواند بابت الباقی مهریه اقدام کند

وقت بخیر بله امکان پذیر است

با سلام و احترام
اگر مجددا مهریه را به اجرا گذارد میتواند شما را ممنوع الخروج نمایید

باسلام و درود بله امکان پذیر می باشد.

باسلام
زوجه میتواند بابت الباقی مهریه خود اقدام و شمارا ممنوع الخروج کند