آیا میتوانم با مراجعه به اداره کار کل طلب خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #33168559

با سلام
کارفرما حقوق بنده را نداد و بعد از مدتی دادخواست بدوی در اداره کار به طرفیت کارفرما ارسال کردم.کارفرما اصرار داشت تا توافق کنیم‌.بنده مبلغ طلب خود را کمتر در توافق نامه نوشتم که ایشان ظرف مدت بیست روز با بنده تسویه کند.حالا دوباره پول بنده رو ندادند..آیا میتوانم با مراجعه به اداره کار کل طلب خود را طلب کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در صورتی که حق شما کمتر از میزانی که قانونا به شما تعلق میگیرد محاسبه شده و توافق صادر شده است به استناد مواد قانونی که در قانون کار و آیین دادرسی کار پیش بینی شده است میتوانید به هیات حل اختلاف اعتراض خود را ثبت کنید و در صورتی که به مواد قانونی استناد کنید هیات مکلف است توافق را باطل کرده و مجددا مطالبات شما را بر مبنای قانونی محاسبه کرده و حق شما اعاده میگردد. حتی اگر مبلغ را هم دریافت کرده باشید در صورت تفاوت فاحش باز هم این امکان وجود دارد.

سلام
ولی می‌توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید،لیکن ید با ادله کافی بتوانید اثبات نمایید که مبلغ بدهی شما چیزی که در توافقنامه قید شده نبوده و بیشتر از آن می باشد

با سلام
پرونده اداره کار رو پیگیری کنید آن شا الله به نتیجه میرسید

با سلام ووقت بخیر
بله قابل پیگیری می باشد میتوانید اقدام کنید .