همسر پدرم طلب مهریه اش رو کرده اگه ما نخواییم مهریه اش رو بدیم راهی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۷ #33142780

سلام خسته نباشید،من پدرم ۵ ماه پیش به رحمت خدا رفت,پدرم بعد از اینکه مادرم از دنیا رفت دوباره تجدید فراش کرد،الان همسر پدرم طلب مهریه اش رو کرده اگه ما نخواییم مهریه اش رو بدیم راهی هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود .مهریه از ماترک متوفی قابل وصول است و حق قانونی ایشان میباشد.شما نمیتوانید ایشان را از این حق محروم کنید

سلام و وقت بخیر.
همسر پدرتان قانونا میتواند تا هرچقدر از ماترک و اموال متوفی که باقی مانده مهریه خود را وصول کند و این به عنوان دین متوفی قبل از تقسیم اموال و دادن سهم الارث صورت میگیرد‌.اگر تمام اموال پدرتان کافی برای پرداخت تمام مهریه نبود،وراث تکلیفی جهت پرداخت مهریه خانم ندارند.
موفق باشید

وقت بخیر
مهریه از دیون محسوب و در صورت مطالبه باید از ماترک پرداخت گردد .
بهترین راه ، توافق با ایشان می باشد.

با سلام
مهریه جزءدیون ممتازه هست و از ماترک متوفی قابل وصول هست،
شما نیز به عنوان ورثه مادر خودتان، می توانید مهریه ایشان را اگر قبلا پرداخت یا ابراز نشده وصول نمائید.

سلام
راهی جز پرداخت وجود ندارد و از ترکه متوفی باید پرداخت گردد

باسلام خیلی دست شما نیست مهریه جزء دیون ممتاز است و ایشان می تواند قبل از تقسیم ترکه مهریه خود را دریافت کند اما این را نیز خدمتتون عرض کنم شما نیز می توانید مهریه مادر مرحوم تان را هم اکنون شما هم مطالبه کنید

راهی جز پرداخت مهریه از ترکه وجود ندارد مگر همسر پدر مهریه را ابرا نماید.