وقتی پمپ پکیج دیواری زمانی خراب میشود که من ساکن منزل اجاره ای بوده ام،هزینه ی تعمیرات بر عهده خودم است یا موجر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۳ #33138013

سلام
هفته دیگه قرارداد خانه ای که در آن سکونت دارم تمام میشه، در همین حال پمپ پکیج دیواری خونه هم میسوزه و دستگاه دیگه کار نمیکنه، البته چندماه قبل یک کارشناس اوردم و اعلام کرده بود که پمپ خرابه و باید تعویض بشه، حالا من به صاحب خانه اعلام کردم و اون میگه که چون وقتی تو توی خونه بودی خراب شده،به من ربطی نداره و تو باید درست کنی.
میخواستم ببینم درست میگه؟ یا اینکه هزینه تعمیر پکیج به عهده خودشونه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون روابط موجر و مستاجر هزینه های کلی تعمیرات بر عهده موجر و هزینه های جزیی بر عهده مستاجر است.از آنجا که پکیج جزو تاسیسات عمده منصوب در بنا می باشد تعمیر آن به عهده موجر است ید مستاجر ید امانی است و در صورت تقصیر ضمانی می گردد مگر آنکه در عقد اجاره شرط ضمانت برای مستاجر شده باشد بنابراین در صورتیکه شما تقصیری در خرابی پکیج داشته باشید شما ضامن خواهید بود و تعمیر خواهید کرد و در صورت رسیدگی به اختلاف در مورد تعمیرات به دادگاه مراجعه نمایید.

اگرهزینه جزئی باشد پرداخت بامستاجر است والا موجر

هزینه تعمیر بر عهده موجر است مگر اینکه در قرارداد به طریق دیگری عنوان شده باشد .