برای رفع اثر سو پیشینه کیفری که ۱۷ سال پیش اتفاق افتاده میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۴ #33119982

سلام برای رفع اثر سو پیشینه کیفری (خیانت در امانت) که ۱۷ سال پیش اتفاق افتاده میشه کاری کرد یا نه؟ اگه میشه از کجا باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکومیت در سجل کیفری شما ثبت می شود ولی درگواهی های صادره فاقد سوئ پیشینه کیفری برای شما صادر می شود
و در درخواست های مراجع قضایی برای تعیین یا بازنگری درمجازات سوئ پیشینه وسابقه لحاظ میشود

با توجه به گذشت ۱۷ سال سو پیشینه رفع اثر شد

با توجه به زمان سپری شدن دارای سو پیشینه نمی باشین

بله با گذشت زمان فوق سو پیشینه رفع شده است و نیازی برای مراجعه به دادگاه ندارید بلکه برای مرجعی که سو پیشینه بخواهد در صورتی که در سیستم باقی باشد پس از آن از طریق دادگاه به مرجع مذکور برای رفع سو پیشینه اعلام خواهد شد.

استعلام انجام بده وبعید است که درسیستم باقی مانده است

با سلام با این وصف چنانچه از تاریخ اجرای حکم این مدت گذشته باشد جای نگرانی نبوده و شما سوپیشینه ندارید

اگه جرایم غیر قابل گذشت مرتکب شده باشی به موجب قانون اثر سو پیشیه خواهد ماند بعنوان سوابق اگه جرم شما چندان مهم نباشه جز جرایم قابل گذشت باشه امکان گذشت وجود دارد