آیا امکانش هست قاضی رای به مالکیت اون شخص بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #33111046

سلام
من یک قطعه زمین در عوض مهریه خود از شوهر سابقم دریافت کردم
با وکالت بلاعزل شماره ____ مورخ ۹۰/۹/۱۰ و در صورتجلسه دادگاه طلاق هم در تاریخ ۹۱/۰۵/۲ متنی به عنوان مهریه را مطابق وکالت نامه شماره ___مورخ ۹۰/۰۹/۱۰ پرداخت نموده ام ( این صورتجلسه را وکیل شوهر سابقم امضا زده). رای دادگاه طلاق نیز ۹۲/۲/۵ صادر شده است. شوهر سابقم همین زمین را در تاریخ ۹۱/۱۱/۲ به شخص دیگری فروخته. حالا اون شخص مدعی زمین می باشد و می گوید چون شما قولنامه ندارید شوهرتون میتونسته مورد وکالت رو خودش انجام بده
شایان ذکر است که حتی من بخاطر فروش مال غیر زمینم از شوهرم شکایت کردم و شوهر به صورت غیابی مجرم شناخته شد ولی الان بعد از ۴ سال واخواهی کرده است.
در سال ۹۳ شوهرم یه اقرار نامه محضر داد که زمین رو مطابق با رای طلاق و وکالت ___به همسرم واگذار کردم
حالا برای اثبات مالکیت بنده بر روی زمین دادگاه حقوقی برگزار شده و من میخوام یه لایحه روی پرونده بزارم
ممنون

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
سرکار خانم مستندات شما کافی برای دفاع هست اما باید در نحوه بیان و نوع ان دقت کنید.
۱.طبق قانون ثبت دولت کسی را مالک می شناسد که ملک رسما به نام که به ثبت رسیده باشد، در حال حاضر مهم هست که ملک به نام چه کسیست چون پس از آن اثبات ادعا به عهده مدعی آن است،
۲.فرض که ملک هنوز به نام همسر سابق شماست.بنابراین نظر به وکالتنامه بلاعزل در فروش در حال حاضر شما مالک هستید
۳. با توجه به اقرار همسرتان در صورتجلسه دادگاه به این عبارت که با مستند قراردادن وکالتنامه مزبور مهریه را پرداخت کردم، کمک بزرگی به شما شده و میتوانید روی این هم مانور خوبی داشته باشید
۴.فراموش نکنید که دادگاه حقوقی احتمال دارد تا تعیین تکلیف پرونده کیفری همسرتان موقوف بماند
۵.توصیه جدی من به شما این است که حتما از وکیل متخصص به صورت حضوری کمک بگیرید.
موفق باشید بانو