آیا در دادگاه کیفری دو متهمین برای اخرین دفاع میتوانند انکار به اقرار کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۸ #33081773

سلام وقت بخیر
با توجه به قرار جلب به دادرسی به دلایل زیر:
۱_اقرار مقرون به واقع متهم ردیف اول و سوم مبنی بر در گیری با شاکی.
۲_گزارش مرجع انتضامی
۳_گواهی گواهان
۴_نظریه پزشکی قانونی
۵_احراز وقوع درگیری
۶_اقرار متهم ردیف اول
۷_احضار قانونی متهم ردیف دوم از نشانی اعلامی از سوی شاکی و عدم حضور متهم در زمان مقرر، و جلب وی به علت عدم حضور وی در مهلت قانونی و عدم توفیق.
و اگر شاهدین من در دادگاه حاضر نشوند میتوان جور دیگری اثبات کرد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله انکار امکانپذیر است مگر اینکه اقرار نزد مقام قضایی صورت گرفته باشد

تنها انکار پس از اقرار در برابر مقام قضایی مسموع نمیباشد .

سلام.اگر عدم صحت اقرار خود را بتوانند ثابت کنن میشود

اگراقراردراثرشکنجه ویا اجباربوده می تواننداثبات کنند

حتی اگر شاهدی هم وجود نداشته باشد باز هم این امکان وجود دارد که دعوی اثبات شود اللخصوص اینکه گاهی نیروی انتظامی ضمیمه است خیر دیگر نمی تواند از اقرار خود برگردد

اگر اقرار در کلانتری و تحت اجبار بوده اقرار انان در صورت اثبات این موارد مورد قبول نیست . اگر ادله ای برای دفاع از اتهام انتسابی دارید باید ارائه کنید.

کلیه مراحلی که بیان کرده ایت در اثبات جرم تاثیر دارد اگه هر دلیل شاهدی یا مستندی داریت باید در مراحل دادرسی در حال تعقیب هست ارئه نمایید تحقیقات کامل میشه دادسرا جلب دادرسی صادر میکنه به دادگاه ارجاع داده میشود طی این مدت هر دلیل شواهد مستندی جدید داریت میتونی طی یک لایحه دفاعی تقدیم مقام قضایی نماید