ازم میخواد یا پول بدم یا عکسا رو منتشر می کند، چی کار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۷ #33080016

سلام به دلیل ندانم کاری خودم چند تا عکس به یه نفر فرستادم حالا اون ازم میخواد یا پول بدم یا عکسا رو منتشر می کنه تو واتس آپ پیام ها نمونده ولی پیامک هاش موجوده چی کار کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پیامهای ایشان مبنی بر تهدید موجود است می توانید به جرم تهدید و انتشار عکسهای خصوصی شکایت خود را آغاز کنید

با سلام
با استناد به پیامک های موجود میتوانید بر علیه شخص به جرم تهدید به پخش عکس های شخصی و اقدام به اخاذی اقامه دعوی نمایید

پیشنهاد می‌شود ابتدا از طریق خدمات قضایی اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید.و در اظهار نامه ذکر کنید دست از تهدید شما بردارند و عکسهای خصوصی شما را پاک کنند.در غیر این صورت اقدام به شکایت کیفری علیه ایشان خواهید کرد.
اگر ایشان پس از دریافت اظهارنامه همچنان به تهدید و آزار شما ادامه داد.از ایشان به جرم تهدید به انتشار عکسهای خصوصی خود شکایت کنید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

به جرم تهدید و انتشار عکسهای خصوصی از ایشان در دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت نمایید

سلام
تهدید کننده هم بابت جرم تهدید و هم جرم انتشار عکس و فیلم دیگران محکوم خواهد شد
، باید برای رسیدگی به این جرم ابتدا شکایت خود را در دادسرا یا کلانتری ثبت کنید تا مراحل رسیدگی به جرم آغاز شود

با سلام. اظهارنامه ای مبنی بر توقف تهدید برای ایشان در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید.
در انتهای متن عنوان کنید که در صورت پخش کردن عکس ها در مراجع قضایی علیه ایشان طرح شکایت میکنید.