ایا بنده میتونم با اوقاف تسویه کنم و جوازم رو بگیرم و شروع به ساخت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۳ #33072140

سلام
قطعه زمین مسکونی خریداری کردم که بخاطراینکه بنگاه از دادن کد رهگیری طفره میرفت یکبار به صورت دستی یکبار دیگ قولنامه کد رهگیری دار به بنده دادن که این زمین تقریبا ده دست چرخیده و ده عدد قولنامه دست بنده از صاحبان قبلی هست و بنده کل مبلغ زمین رو با فروشنده تسویه کردم سوال بنده این است که برای گرفتن جواز ساخت که یکی از شروط تسویه با اوقاف هست رسیدم که اوقاف زبانن گفته که پول اوقاف برعهده فروشنده شما هست و در قولنامه کد رهگیری دار قید شده که فروشنده باید با اداره اوقاف تسویه کنه ولی در قولنامه اولیه که به صورت دستی بنگاه به بنده داده نوشته شده هر گونه مشکل شخصی به پای فروشنده و هرگونه مشکل ارگانهای دولتی به پای خریدار که بنده باشم هست الان طرح شکایت کردم که دو فروشنده های قبلی و اداره اوقاف رو طرف قراردادم ولی الان شنیدم چون در قولنامه اولیه نوشته شده مشکل ارگانهای دولتی به پای خریدار هست شکایت شما بی نتیجه هس
ایا شکایت بنده بی نتیجه هس واقعا؟
چون بنده فقط یک لحظه فروشنده رادیدم اصلا صحبتی درمورد تسویه اوقاف نشد فقط چون من اصرار ب این داشتم ک قطعه زمین من حتما داخل بافت باشه و زمین غیر رو ب من نفروخته باشن بنگاه داره توضیح داد که زمین مسکونی هس و مشکل شخصی پیش امد به پای فروشنده و مشکل دولتی به پای خریدار
سوال دومم اینه اگر تونستم که فروشنده رو از لحاظ قانونی محکوم به پرداخت تسویه اوقاف بکنم وچون مصالح داره گرون میشه و تاریخ اولین قرار مارو برای دوماه دیگه زدن
ایا بنده میتونم با اوقاف تسویه کنم و جوازم رو بگیرم و شروع به ساخت کنم و بعد مبلغ تسویه در وجه بنده پرداخت بشه؟
یا بهتره صبر کنم تا مشخص بشه ک من پرداخت کننده هستم یا فروشنده و بعد بقیه مراحل جواز رو طی کنم؟
ایا طرف بنده میتواند دراین مورد تقاضای اعصار بزند
اگر بنده تسویه نکنم چی میشه اگر بکنم چی میشه؟
درکل سوالم اینه که ایا ایشان رو میتونم محکوم به پرداخت کنم و چه مدت طول میکشه تا محکوم بشن؟
و اگر قبل از شروع دادگاه بنده خودم با اداره اوقاف و شهرداری تسویه کنم تغییراتی که درشکایتم باید ایجاد بشه چگونه و در چه وقت باید انجام بشه
با تشکر از وکلای عزیز
توضیح اینکه زمین فوق قولنامه ای هس و تا الان سندی نداشته و داخل بافت مسکونی قرار داره
و فروشنده بهم میگه من زمین رو همینجوری خریدم همینجوریم فروختم اگ شما از من تسویه بگیری به شرطی میدم که صاحبان قبلی هم به من پرداخت کرده باشن

مشاوره حقوقی وقف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید مطابق قرارداداقدام شود.

بادرودوسلام بایستی مطابق قرارداداقدام شود.

باید طبق قرارداد عمل شود.

بااحترام
باتوجه به اینکه صحت هر معامله نسبت به قرارداد و مفاد ان میباشد و شما نیز بعنوان خریدار قبول نمودید پس جای برای اعتراض ندارید

بااحترام
بله بی نتیجه است چون در قرارداد عنوان شده که با خریدار است