آیا قبول اعسار بدون شاهد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۲۱۴ #33063712

با سلام. همسرم برای پرداخت مهریه ام دادخواست اعسار زده است. و دادگاه هم با توجه به استعلاماتی که گرفته بودند اعسار وی راپذیرفتند و مهریه ام قسطی شده است.آیا این کار قانونیه بدون شاهد اعسار وی را پذیرفته اند.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد استشهاد نامه جهت اثبات اعسار از پرداخت مهریه کفایت کند

طبق قانون وجود شهادتنامه کتبی دونفر ضروری است و حضور شاهد درجلسه اعسار الزامی نیست . لذا رای صادره صحیح است

سلام
امکان دارد ادله ی موجود در پرونده کافی بوده باشد و نیازی به وجود شاهد نبوده.

سلام
بله صدور رای اعسار منوط به استماع شهادت نیست

با سلام و وقت بخیر، یکی از دلایل قانونی پذیرش اعسار از پرداخت محکوم به شهادت شهود می باشد که جهت صادر نمودن رای، استماع شهادت شهود توسط قاضی الزامی است و قاضی قانونا نمی تواند صرفا به استناد اظهارات خواهان و شهادت کتبی شهود که در برگه های فرم ضمیمه دادخواست میشود رای بر اعسار و تقسیط صادر نماید. لذا توصیه می شود در مهلت تجدید نظر خواهی به رای بدوی، لایحه ای با ذکر مواد قانونی مرتبط و استدلال های حقوقی و اشاره به رویه قضایی تنظیم نمایید و به نحوه رسیدگی شکلی و ماهوی قاضی اعتراض وارد کنید و به مرجع تجدید نظر تسلیم نمایید.

با سلام
احتمالا استشهادیه تو پرونده بوده و قاضی نیازی به شهادت ندیده
شما اگر مالی معرفی کنید از ایشان میتوانید توقیف کنید و به حکم اعسار ربطی ندارد