سوال بنده این است که درخواست ترک تعقیب فقط در دادسرا قابل قبول بود یا با شرایط بنده دادگاه هم درخواست بنده را قبول میکنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۷ #33058191

با سلام خدمت تمامی وکلای عزیز بنده به عنوان شاکی از کسی که از بنده کلاهبرداری کرده بود شکایت کیفری انجام دادم و در مرحله بازپرسی حکم منع تعقیب صادر شد و با اعتراض بنده پرونده به تازگی به دادگاه ارجاع داده شده و بنده به دلیل این که شاهدمان خارج از کشور حضور دارند و برای پیدا کردن مدارک بیشتر نیاز به زمان دارم قصد دارم به عنوان شاکی درخواست ترک تعقیب به شعبه دادگاه بدهم سوال بنده این است که درخواست ترک تعقیب فقط در دادسرا قابل قبول بود یا با شرایط بنده دادگاه هم درخواست بنده را قبول میکنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در دادگاه امکان صدور قرار ترک تعقیب وجود ندارد

باسلام
بااین وصف پرونده شماقابل ترک تعقیب ندارد،درخواست ترک تعقیب ،درمرحله دادسرا وتاقبل از صدورکیفرخواست مقدور میباشد.

باسلام فقط در دادسرا وجرایم قابل گذشت امکان پذیر است

باسلام
درخواست ترک تعقیب پس از صدور کیفرخواست ممکن نیست

با درود. بنابه اظهارات شما و شرایط و نوع جرم و مرحله پرونده ، امکان ترک تعقیب ممکن نیست

با سلام صرفا در جرائم قابل گذشت، شاکی می‌ تواند تا قبل از صدور کیفرخواست، درخواست ترک تعقیب کند.

با سلام
امکان صدور قرار ترک تعقیب از ناحیه دادگاه وجود ندارد.