با چه عنوانی باید طرح شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۶ #33049450

سلام خسته نباشید
بعد از فوت پدرم ارثیه ای به جا گذاشتن که یکی خودرو متوفی است که برادرم خودرو را برده و به هیچ عنوان پس نمیدهد و محل کارشان از شهر ما دور است هرکاری کردیم خودرو تحویل ورثه نداد و نمیدهد متاسفانه مجبورم از ایشان شکایت کنم خودرو را بفروش برسانیم حتی مایل به خرید هم نیست.
لطفا راهنمایی کنید که موضوع شکایتم چیست؟
و کیفری میتونم شکایت کنم؟
ممنونم راهنمایی کنید
یا علی مدد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی رفع تصرف عدوانی و توقیف خودرو را نمایید سپس تقاضای تقسیم ترکه نمایید

سلام میتوانید تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را نمایید و همچنین میتوانید تقاضای صدور دستور فروش و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را نمایید

با سلام تقسیم ترکه را دادخواست دهید.

امتناع از تحویل سهم الارث به منزله غصب بوده و در جرم تصرف عدوانی طبق نظریه مشورتی شماره ۱۰۰۸۶/۷ مورخ ۲۹/۱۰/۱۳۸۰ اداره حقوقی ، رسیدگی و اتخاذ تصمیم در شکایت تصرف عدوانی منوط به احراز مالکیت است ، چرا که مالکیت وراث به نحو اشاعه در کلیه اجزاء مال الشرکه مستقر است و اقدام احد از وراث به کیفیت فوق تصرف عدوانی می باشد

وادخواست تقسیم ترکه بدهید. خودرو توقبف و به مزایده گذاشته می سود و سهم هر یک ازوراث پرداخت می شود.
می توانید اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه کنید