طلاق زوجه از زوج بدلیل تبعیت از مادر، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #33000901

با سلام
می خواستم با راه های طلاق خانم از آقا مطلع بشم و اینکه چطوری می تونم از همسرم جدا بشم
همسرم از لحاظ مالی و اقتصادی و سالم بودن هیچ مشکلی نداره اما از لحاظ فرهنگی و اخلاقی به هیچ عنوان با هم کنار نمیایم و به نوعی من در زندگیش کاملا بی اهمیت هستم
بی نهایت به حرف مادرش گوش میدهد
قبلا از اینکه مستقل است صحبت می کرد اما از بعد از ازدواج متوجه شدم تابع مادرش و مادرش با الکی مریض بودن خودش کاری می کند که همسرم کاری که او می خواهد انجام دهد.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قانون حق طلاق با مرد است مگر اینکه مرد این حق را ضمن عقدنکاح بصورت شرط به خانم واگذار نموده باشد یا مرد از لحاظ قانونی زن را دچار و عسر و حرج نموده باشد ویا زن طلاق خلع بگیرد از همسرش یعنی با بخشش مهریه تقاضای طلاق نماید

در قوانین ما حق طلاق با زوج می باشد و زوجه زمانی می تواند درخواست طلاق بدهد که وکالت داشته باشد و یا یکی از شروط سند نکاحیه که منجر به درخواست طلاق از طرف زوجه بعلت عسر و حرج میشود برقرار شود ولی اگر این شرایط مهیا نباشد و زوجه نسبت به زوج کراهت شدید داشته باشد می تواند درخواست طلاق خلعی نماید و با بخشش مهریه که به آن در اصطلاح فدیه می گویند درخواست طلاق نماید