چگونه قانون به من اجازه راحت زندگی کردن و دور شدن از این خانواده برای همیشه را میدهد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۷ #33000326

پسری هستم ۲۹ ساله و مجرد . پدر و مادرم بیماری زمینه ای دارند و توی خانواده ی ما فرهنگی وجود دارد که اگه پسر تا سن ۲۸ سالگی ازدواج نکند خواهر و برادر ها برای سر زدن به خانه پدر و مادر نمی روند و هرجا آن برادر را ببینند توهین و تحقیر میکنند چه در جمع چه در خلوت و بعضی مواقع در پاسخ به تحقیر هایشان باعث عصبانیت بیشتر حدشان و کتک زدن میکنند بنده شاهدی ندارم برای اثبات حرف هایم ولی آنها به خاطر نفوذ بیشتر اندازه در فامیل به دروغ شاهدانی را دارن جرم من این است که تمایل ندارم ازدواج با انتخاب آنها صورت گیرد برای همین خاطر از پدر و مادرم دور شدم . و پدر و مادر من طرفدار آنها هستند به خاطر ترس بیش از اندازه از خواهر و برادر هایم . تا به حال یکبار به دانشگاه و دوبار به محل کار من آماده آمد و ابرو منو ریختند و تهمت هایی مثل اذیت کردن پدر و مادر ، سر نزدن به پدر و مادر را به من نسبت دادن اند جالب این است که خودشان هم با همین شیوه ازدواج کردن برای همین ادامه میدهند دوم اگه شکایت کنم و شاهدی نداشته باشم برای شهادت ولی آنها شاهد هابی از روی نفوذ خودشان در اطراف داشته باشند آیا من مقصر شناخته میشوند؟ لطفا پاسخ شفاف و روشنی به من بدهید بنده میتونم صداشون را ضبط کنم آیا خود این مدرک نیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سن شما نیاز به اذن کسی نیست زند گیتان را خود میتوانید انتخاب نمایید موفق باشید

سلام
با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید

با سلام اختیار زندگیتان با خودتان است و نیاز به اذن کسی ندارید.

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس بگیرید.

با سلام و درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

برای حل مشکل خود با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳ تماس بگیرید.