چه کاری برای جلوگیری از محکوم شدن خودم انجام دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۱۴ #32985208

با عرض سلام
سیزده ماه قبل پرونده ای توسط حفاظت سپاه بر علیه بنده و به پیوست برگه ی اعترافی که از بنده با تهدید گرفته شده بود مبنی بر اینکه بنده تعدادی فشنگ از سپاه سرقت و واگذاری به پرسنل ناجا تشکیل شد که دارای چند بند بر علیه بنده بود که طی این مدت در مراحل بازپرسی موفق به اثبات دروغ بودن اعتراف شدم ( ۱_تحویلی نبودن -۲-عدم کسری صورت مهمات تسلیحات- ۳-معرفی شاهد مبنی بر عدم دسترسی بنده به مهمات و...) با این اوصاف دادسرا اقدام به صدور کیفرخواست با فقط به استناد به اون اعتراف دروغ نموده و در جلسه دادگاه قاضی به ادله ای که برائت بنده رو ثابت میکنه نکرده و اظهار به اینکه صحبت های شما دروغ است و من شما رو با این اعتراف محکوم میکنم مینماید، بنده با وجود اینکه کل ادله موجود اعم از شاهد، مطلعین و ... چه کاری برای جلوگیری از محکوم شدن و جلوگیری از اجهاف در حق خودم بشوم؟
با تشکر از وکلای محترم این سایت

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبهتر است پرونده به رویت متخصص برسد .

بایستی به حکم صادره اعتراض نمایید و عنوان کنید که مهماتی کسر نشده است که بنده بخواهم آنرا واگذار کنم وقتی جرمی اتفاق نیافتاده است اقرار هم مسموع نیست .

پرونده شما نیاز به بررسی دارد. درخواست تقاضای استماع شهادت شهود بدهید

سلام
باید پرونده شما به دقت ملاحظه شود علی ایحال با ادله نسبت به رای اعتراض کنید

باسلام
دراین خصوص بدون اطلاع از کم و کیف تحقیقات و ملاحظه محتویات پرونده و ادله ی موجود نمیتوان اظهارنظر نمود

حرفهای شما با حرفهای دادستان و قاضی تعارض دارد . بدون مطالعه پرونده نمیشه نظرداد

سلام
نسبت به دادنامه اعتراض نمایید و به استناد اظهارات شهود و مطلعینو تقاضای استماع اظهارات آنها و همچنین با این ادعا که اعترافات بر حسب تهدید و فشار و بصورت اکراهی بیان شده است تقاضای نقض رای محکومیت را نمایید
البته واهی بودن اعتراات را نیز باید با ادله محکمه پسند اثبات نمایید