چطور میتونم رای را تغییر بدهم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۸ #32960244

سلام من از رییس کلانتری------------------و ۴ نفر از مامورهایش شاکی هستم و از ۷ قسمت بدن دچار کبودی و شکستگی دندان شده ام قاضی تاریخ رسیدگی پرونده رابه تاریخ ۱۴۰۰/۲/۲۹موکول کردن ولی امروز ۱/۱۴ ابلاغیه برام امده که پرونده مختومه شد در دادنامه نوشته با موضوع وصول پاسخ به نامه درتاریخ ۱۱/۲۱واصل شد از کسی سوال کردم میگفت طرف تو رفته لایحه زده رو پرونده ولی چطور لایه ای بوده که پرونه رو مختومه کرده شما چه راهی پیشنهاد میدین تا بیوانم رای را به سود خودم برگردانم با این همه جراحتی که بهم وارد شده ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاید در دادسرا مختومه شده، بهتر است حضورا موضوع را پیگیری کنید.

بادرودوسلام دلیل مختومه شدن را جویا شوید.

با سلام و احترام
در صورتی که پرونده شما منجر به صدور دادنامه شده حکم موضوع در دادنامه درج میگردد و بدون درج حکم در دادنامه صادره امکان مختومه نمودن پرونده وجود ندارد جهت راهنمایی دقیق مطالعه اسناد و مدارک پرونده شما الزامی است.
توجه داشته باشید که مهلت اعتراض محدودیت زمانی دارد.

"با سلام"
علت مختومه شدن را جویا شوید تا اقدامات بعدی مشخص شود

با درود..
اظهارنظر قطعی مستلزم بررسی مدارک و مستندات پرونده می باشد..
ابتـدا علت مختومه شدن پرونده را جویا شوید و در صـورت صدور قرار منع تعقیب، در مهلت قانونی با مدارک و مستندات ابرازی به قرار صادره اعتـراض نمایید..

سلام و درود
باید پرونده مطالعه گردد و بدون دلیل پرونده مختومه نمی شود نیاز به بررسی دارد.

درود
ابتدا مراجعه کنید علت مختومه شدن را پیگیر شوید.