چجوری ثابت کنم این پولی که ریخته جای طلبش بوده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۵۷ #32951896

سلام
شخصی از من شکایت کرده بابت وجه نقد و از طریق اجرای احکام تمامی حساب های منو بسته
بعد از پیگیری فهمیدم یه پرینت انتقال وجه به عنوان مدرک برده
اما این شخص از من برنج خریداری کرده بوده و پولی رو که واریز کرده رو بابت طلبش داده من مدرکی یا شاهدی ندارم برای این موضوع چون چندین ساله دارم باهاش معامله میکنم

و الان چجوری میتونم حساب هایم رو واز کنم من ۷ تا کارت دارم که همشون تا سقف ۱۰۰ میلیون بسته شده یعنی ۷۰۰ میلیون مسدود شده ۷ برابر شکایتی که کرده
و چطوری میتونم جبران خسارت کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در صورت داشتن فاکتور می توانید اثبات کنید

سلام
مدارکی دال بر بدیهی شاکی به شما و اینکه واریزی به جهت آن موارد بوده است را بابد ارائه نمایید .

بادرودوسلام باید فاکتور داشته باشید.

درود . باید با هر مدرکی شده ثابت کنید که واریزی بابت بدهیشون بوده است تا بتونید حسابهای خود را رفع توقیفی کنید

با سلام
در خصوص معامله باید مدارک مثبتی که نشان دهنده معامله شما با فرد مذکور میباشد را به دادگاه ارائه دهید. مثال فاکتور. بارنامه تحویل کالا .رسید کالاو ...
در خصوص رفع توقیف از حساب های مازاد خود باید به اجرای احکام مراجعه کنید و تقاضای رفع توقیف حساب های مازاد مبلغ را نمایید.

با سلام، شما باید فاکتور داشته باشید پس به راحتی می توانید ثابت کنید

باسلام
اگر رای غیابی باشد میتوانید واخواهی نمایید واگرفاکتور دارین آنها ارائه دهید