طلاق از طرفه زوجه به چه شکل میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #32937165

سلام‌
من ۲۰ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم و دو تا دختر دارم.. شوهرم ۳۲ سالشه و از اوقتی ازدواج کردم مشروب خور بود بارها حرف زدیم ولی کنار نگذاشت و طوری شده که الان هفته ای دو بار میخوره سه بار و با کوچکترین کلمه که بگم چرا خوردی تمام وسایل زندگی رو خورد میکنع و ایشون اعتیاد به هرویینم داشتن تازه فهمیدم و یک بار کمپ رفتن ولی باز شروع کردن هم هرویین هم مشروب خوری بشدت رفیق باز و اصلااا اهل زندگی نیستن تو ۶ سال زندگی یک بار بیرون نبردن ما رو و بداخلاق هستن ولی خرج خونه میدن میخاستم ببینم چه اقدامی کنم دیگ طاقت این طور زندگی کردن ندارم چون حتی یه امید کوچیک ندارم که کاری نکنن ایشون سابقه دارم هستن فک کن ‌چن نوع پرونده مختلف داشته باشن ولی ۱۰۰ درصد راضی بطلاق نیستن ولی ادامه زندگی بشدت سخته

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق توافقی بهترین گزینه است لیکن در صورت عدم تصالح دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج تقدیم کنید

در صورتیکه موضوع اعتیاد یا شرب خمر همسرتان توسط پزشکی قانونی تایید شود با طلاق شما موافقت شده و حکم لازم صادر میگردد . همچنین در صورت شکایت بابت ضرب و جرح و با اثبات عسر و حرج ناشی از تداوم زندگی مشترک قادر به طلاق خواهید بود .

سلام
اگر ایشان سوابقی از مشروب خواری و اعتیاد دارند که منتهی به صدور حکم محکومیت ایشان در دادگاه شده باشد شما با توجه به شرایط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج خود می توانید طلاق بگیرید و اگر می خواهید طلاق بگیرید بهتر است این کار پس از مشورت و به صورت توافقی و با آگاهی کامل انجام شود بدون توافق دوندگی زیادی برای شما خواهد داشت