از چه طریقی می توان کانون را مجاب نمود که این شرط را برای دارندگان مدارک بالاتر مثل فوق لیسانس حقوق حذف نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴ #32907480

با سلام، همانطور که مستحضر هستید در دانشگاهها بدون توجه به مدرک لیسانس امکان اخذ فوق لیسانس وجود دارد.
در آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری شرط شرکت در آزمون داشتن لیسانس حقوق است.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لطفا در صورت فرصت کافی مرحله اخذ کارشناسی حقوق را طی نمایید ...به نظر ساده تر از تغییر قوانین مصوب باشد
؟؟؟؟؟؟

نظر ب اینکه کانون حق عدول از قوانین مصوب مجلس ندارد،در این مورد نیز مجلس تصمیم گیرنده است ک ایا این مورد را تصویب کند یا ن.

سلام
تنها راه مجاب کردن تغییر قانون وکالت است که باید از مجلس اقدام کرد

پاسخ همکار محترم صائب است.

شرط داشتن مدرک لیسانس حقوق جزو قوانین مصوب مجلس بوده و کانون وکلا نیز تنها به قانون مصوب عمل می نماید . مجاب کردن کانون به عدم رعایت قوانین مصوب کشوری جزو عجائب است !