آیا همسرم میتوانند به رای تجدید نظر اعسار دادرسی هم اعتراض بزنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۰ #32903152

سلام
بنده درخواست مهریه به میزان ۲۲۰ سکه و ۷۰ مثقال طلا دادم. من درخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم که همسرم به رای اعسار اعتراض زد و پرونده به تجدید نظر فرستاده شد. من یک خودرو به ارزش حدود صد میلیون توقیف کردم و ایشون در سال گذشته حدود سیصد میلیون گردش مالی داشتن و ماهیانه پانزده میلیون حقوق میگیرن.
۱) رای تجدید نظر اعسار از هزینه دادرسی چه مدت بعد صادر میشود؟
۲) آیا همسرم میتونن به رای تجدید نظر اعسار دادرسی هم اعتراض بزنن؟
۳) از زمان رسیدگی مهریه، درخواست اعسار ایشون و تعیین پیش قسط مهریه و احتمال زیاد اعتراض مجدد ایشون به رای پیش قسط و صدور رای نهایی چقدر حدودا زمان میبرد؟
۴) آیا راهی برای تسریع روند پرونده تا صدور پیش قسط هست؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت دادرسی قابل تشخیص نیست. به رای صادر شده در مرحله تجدید نظر نمی توان اعتراض نمود

رای تجدیدنظر کمتر از ۲۰ روز صادر میشود
اعتراص همسر بی فایده است

با سلام
بترتیب سوالاتتان ذیلا خدمتتان هستیم؛
۱)با توجه به میانگین پرونده های در جریان و حجم پرونده ها،حدودا دوماه تا دوماه و نیم زمان خواهد برد.
۲)اظهار نظر و رای دادگات تجدید نظر در مورد اعسار ،غیر قابل اعتراض خواهد بود
۳)این پروسه شامل(دادخواست اولیه ، درخواستهای اعسار و تجدید نظر حسب مورد،مدت زمان تجدید نظر در مورد اعسار،و بعد شروع به رسیدگی در دادکاه بدوی در مورد اصل دعوی مهریه و غیره ،و اینکع در پروسه ی شما رای غیابی وجود نخواهد داشت ،صدور اجراییه و غیره )مجموعا حدود هشت الی یک سال زمان خواهد برد.
۴)مواعد قانونی و قضاییست. یعنی در بخش قانونی که هیچ ماری نمیتوان کرد. و در بخش مواعد قضایی همکاری شما و طرف مقابلتان در پیشرفت امور موثر است و میتواند زمان را کوتاه کند. با تقدیم لوایح فقط میتواتید در شرایطی زمانهای حضور در جلسات را حذف یا کوتاه نمایید که چندان بلحاظ زمانی موثر بنظر نمیرسد
سلامت باشید

سلام
مدت صدور رای تجدیدنظر مشخص نیست و بستگی به حجم کار شعبه دارد
امکان اعتراض به رای تجدیدنظر را ندارند
زمان رسیدگی به دعوای اصلی و نیز به نظر حدود یکسال زمان میبرد
سرعت کار بستگی به حجم کار شعبه دارد و تنها می توانید به موجب لایحه تقاضای تسریع کنید