آیا استرداد جهیزبه با شهادت فامیل درجه یک امکان پذیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۲ #32897804

در مورد استرداد جهزیه بدون سیاهه، محدودیت سنی برای شاهد وجود داره؟ و آیا شهادت برادر قبول است؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ادای شهادت محدودیت سنی وجود دارد. ولی به هر حال می تواند اظهارات مطلعین جهت روشن اصل موضوع به مقام قضایی کمک کند.

سلام
سخته با فامیل شهادت دادند ولی باید ببینید نظر قاضی چیه

در شهادت درجه تاثیری نداره تاثیر شهادت منوط به نظر قاضی محتدم هست

سلام
احراز شرایط شاهد به نظر قاضی بستگی دارد و تشخیص درجه اعتبار شهادت نیز با قاضی محترم است.در خصوص عدم اعتبار شهادت اقوام درجه یک مر قانونی وجود ندارد.
طبیعتا بدون داشتن سیاهه استرداد جهیزیه کمی مشکل خواهد بود