ایا میشه با شکایت مطالبه زمان دیرکرد در پرداختشون رو دریافت کرد از یکسال پیش تا الان؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۹ #32868453

سال پیش جهت دکوراسیون یک داروخانه قرارداد نظارت بستیم با کارفرما به مبلغ حدودی ۱۵۰میلیون تومان و زمان یک ماه و ایتم های اجرایی هم در قرارداد ذکر شده...و به ازای هر روز دیرکرد در عمل به تعهدات طرفین مبلغی هم ضرر و زیان تعیین شده...کارفرما در طول پروژه کار اضافه کردن که باعث طولانی تر شدن زمان اجرا و بیشتر شدن هزینه ها شد...البته خرید جنس هم به عهده ما نبوده طبق قرارداد که از ما خواستن خریدهارم انجام بدیم...بعد از اتمام پروژه مناسفانه یک سال هست که مطالبه مارو با توجه به ارایه تمامی فاکتورهای خرید شده و هزینه شده پرداخت نکردن.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام دادخواست مطالبه وجه تقدیم

وقت بخیر دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

اظهارنامه ای برای تادیه وجوه خود بطرفیت ایشان ارسال نمایید اگر افاقه نکرد چاره از جز طرح دعوای مطالبه وجه نیست میبایست دادخواست ب ثبت برسانید

سلام با توجه به اینکه ازدیاد زمان منتسب به کارفرما بوده است امکان اخذ خسارت از جانب ایشان وجود ندارد فلذا برای جنابعالی امکان طرح دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه وجود دارد.

باسلام. بله. دادخواست مطالبه وجه بااستنادبه هزینه وفاکتورها مطرح کنید

دادخواست مطالبه وجه بدهید.