زمان اعتراض از زمانیکه نامبرده برود و در سامانه ابلاغ مشاهده کند یا از زمانیکه تاریخ صدور رای نهایی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۲ #32858372

باسلام
در یک شکایت کیفری که علیه اینجانب شکایت شده بود ، قرار نهایی منع تعقیب صادر شده است.سه روز پیش برای اینجانب پیامک آمد و امروز بنده متن رای را مشاهده نمودم .به شاکی هم طبق قانون اجازه داده که ظرف ۱۰ روز حق اعتراض دارد ،بعد از گذشت زمان اعتراض اینجانب قصد دارم که علیه شاکی ،‌شکایت کنم با این مضمون که نامبرده به اینجانب افترا زده است.حال سوالم این است که از چه تاریخی زمان ۱۰ روز اعتراض برای شاکی شروع می شود آیا از زمانیکه نامبرده برود و در سامانه ابلاغ مشاهده کند یا از زمانیکه تاریخ صدور رای نهایی است؟ خلاصه اینکه من از کی می توانم بروم و شکایت افترا را ثبت نمایم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
از زمان مشاهده شما.‌
چرا که مشاهده شما به منزله دریافت ابلاغ است.

مهلت اعتراض به قرارمنع تعقیب ده روز ازتاریخ ابلاغ قرار است

با سلام مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ می باشد

سلام شما هر لحظه امکان طرح شکایت را دارید و مهلت ده روزه ایشان از تاریخی که رای در سامانه قرار گرفته است محاسبه می شود