محصول شکستنی از تیپاکس چطور قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۸ #32842693

سلام من چن روز پیش ی فلاسک شیشه سفارش دادم اکنون امروز از طریق تیپاکس به دستم رسیده ولی مادرم درب منزل محصول تحویل گرفته ک تیپاکسی ازش امضاگرفته اکنون ک کارتون را باز کردم متوجه شدم کلا شیشه خورد خورد شده تماس گرفته با شخص پیکی تیپاکس گفت ک به من ارتباطی نداره تو باید بیمه میکردی محصولتو و امضام کردی هیچ کاری نمیتوانی کنی با فرستنده م تماس گرفتم گفت محصولی ک فرستادن کاملا سالم بوده به نظر شما چیکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
متاسفانه رسیدن به نتیجه محتمل نیست .

با سلام .
بار اثبات این ادعا به عهده شماست و شما باید دلیل اقامه ارائه دهید.

سلام در صورتی که بتوانید تقصیر را اثبات کنید امکان مطالبه خسارت وجود دارد اما با توجه به اینکه بسته را قبل از تحویل از تیپاکس چک نکرده اید این که تقصیر بر گردن تیپاکس بوده یا فرستنده مشکل هست و به نتیجه نخواهید رسید

اثبات تقصیر در این موارد سخت است

با‌سلام،باید در حضور مامور باز میکردید اگر سالم بود تحویل کالا را امضا می کردید.اثبات قصور در این شرایط مشکل است .کسی گردن نمیگیرد.

اثبات تقصیر تیپاکس در این شرایط بسیار سخت است

با سلام
احتمال به نتیجه رسیدن ضعیف است