چرا حق اعتراض از بنده ساقط شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۳ #32839916

با سلام بنده توسط شوهرم مورد ضرب و جرح قرار گرفته ام که طی شکایت و معرفی به پزشک قانونی و ارایه شاهد به دادسرا دادیار قرار منع تعقیب صادر کرده که بعد از ان اعتراض زده ام ولی قاضی دادگاه نیز منع تعقیب را تایید نموده و نوشته رای قطعی میباشد. اولا چرا حق اعتراض از بنده ساقط کرده و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع نداده. دوما بنده هیچ راهی با استفاده از ماده قانون جهت اعتراض به این رای دارم که بتوانم از حق خود دفاع کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت هموطن گرامی .نوروز مبارک.توجه داشته باشد درموارد حکم قطعی دادگاه درصورتی که حکم اجرا شده باشد یانشده باشد میتوانیدبادرخواست اعاده دادرسی درچندمورد اقدام کنید.ماده ۴۷۴ بندج وچ .قانون ایین دادرسی کیفری .

با سلام و احترام
شما یک بار حق اعتراض داشته اید و قرار قطعی شده
موفق باشید

سلام قرارهای صادره از دادسرا فقط در دادگاه کیفری ۲ قابل اعتراض است نه دادگاه تجدیدنظر
بهترا ست با تکمیل دلایل خود مجدد اقدام به طرح دعوا کنید

دلیل ردشکایت شمادرحکم صادره قیدشده است

سلام
وقتی دادسرا قرار منع تعقیب صادر می‌نماید فقط یک مرحله حق اعتراض وجود دارد و آن هم در دادگاه کیفری دو است و رای دادگاه کیفری دو قطعی است و غیر قابل تجدیدنظر می باشد و فقط شما می توانید درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری را بنمایید و این درخواست باید به رئیس دادگستری تقدیم شود و احتمال پذیرش آن معمولا در اینگونه موارد کم است.

باسلام
شما یک بار حق اعتراض داشته اید و اعتراض کرده اید و قرار صادره قطعی شده است .