میتوانم الان خودرو را بفروشم یا تعویض پلاک کنم فرار از دین نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۱۴ #32838026

نامه رسان بانک هستم خودرو ال نود بنده که توسط همسرم در اداره ثبت توقیف شده بود را رفع توقیف کردم
آیا میتوانم تعویض پلاک کنم؟
همسرم تصمیم داره که مقداری از مهریه را از طریق دادگاه اجرا بگذارد
آیا میتواند خودرو را دوباره توقیف کند؟
چه راهکار قانونی وجود دارد که خودرو من بابت مهریه توقیف نشه؟
میتوانم الان بفروشم یا تعویض پلاک کنم فرار از دین نیست؟
هنوز حکم قطعی مهریه اجرا نشده و حقوقم یک چهارم توقیف شده.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱- در صورتی که رفع توقیف شده باشد مشکلی جهت تعویض پلاک نخواهد بود
۲-پس از صدور اجرائیه جهت پرداخت مهریه،شما مهریه را پرداخت ننمایید، ایشان قادر به توقیف مجدد میباشند.
جواب سوال ۳ و ۴ - اگر پیش از ارائه ی دادخواست ایشان مبنی بر مطالبه ی مهریه،انتقال به نام شخص دیگری صورت میگرفت قابل توقیف نمیبود اما در حال حاضر به نظر میرسد اقدام مفیدی جهت جلوگیری از توقیف وجود ندارد
۵- توقیف حقوق شما تا یک چهارم بلامانع میباشد

سلام. الان اگه بفروشید ، مطمئنا دال بر فرار از دین بوده و بنابراین میتونه در دادگاه معاملتون رو به هم بزنه و همچنین این کارتون باعث میشه رو تقسیط مهر به نظر قاضی تاثیر بد بزاره. تنها راهکار شما اینکه با یه شخصی که مطمئن هستش یه سندی تنظیم کنید که ازیشون چیزی خریده یا قرض کرده اید و ازیشون بخواید خودرو شما به عنوان تامین خواسته توقیف کنه و پس از اون علیه شما دادخواست بده. از این جیب به اون جیب میشه.دیگه خانومتون نمیتونه توقیفش کنه.. ولی اگر مایل به انجام این کار هستید ، باید فورا اقدام کنید