امکان فسخ وجود داره در صورتی که سند خورده به اسمش؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۴ #32827430

باسلام خدمت مشاورین محترم.
یه ماشین فروختم بعدش گفتم کدام نقاطش رنگ داره و خریدار دیده و پسندیده و یه قولنامه دستی هم نوشتیم و در اون قید نکردیم که ماشین بدون رنگه فقط مشخصات خریدار و فروشنده مبلغ ذکر شده و همون روز رفتیم محضر و ماشین رو زدم به اسم ایشون بعد دو روز تماس گرفته میگه که کاپوت رنگ داره و من ماشین رو نمی‌خوام من اطلاع نداشتم از رنگ بودن کاپوت و مبلغ سه میلیون و دویست که باقی مونده بود رو هم نداده گفتم به خاطر رنگ داشتن کاپوت نمی‌خواد بدی میگه می‌خوام برم شکایت کنم
ممنون از راهنماییتون 🌹🌹🌹تو رو خدا لطف کنید راهنماییم کنید🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در مورد خریدار غیر حرفه ای ،اصل بر عدم آگاهی از عیب است لذا شما باید اطلاع ایشان را ثابت کنید در غیر اینصورت خریدار حق فسخ یا اخذ ارش رادارد

با سلام..
در صورت اثبات عدم اطلاع ایشان از رنگ داشتن ماشین، خریدار می تواند با استفاده از خیار عیب، معامله را فسخ یا در صورت توافق متناسب با افت ارزش قیمت خودرو در حالت رنگ شدگی، ارش (کسر بخشی از ثمن خودرو) بگیرد..
موفق باشید..

با سلام
چنانچه نتوانید با استناد به دلایلی همچون شهادت شهود ، اطلاع ایشان را ثابت نماید ؛ ایشان می توانند قرارداد را فسخ نمایند یا ما به التفاوت از شما اخذ نماید .

درصورت اثبات عدم اطلاع ایشان ، به درخواست ایشان معامله فسخ یا درصورت توافق مبلغ مشخصی توسط کارشناس تعیین و از ثمن کسر شود و توسط شما مسترد شود

سلام و درود، در صورتی که نتوانید با شواهد اطلاع وی را اثبات کنید می تواند فسخ کرده یا ارش بگیرد؛ آرزوی بهروزی.

باسلام
درصورت اثبات عدم اطلاع از رنگ داشتن میتواند بابت رنگ داشتن مبلغی کم کند

درود
اگر خیارات را به موجب قرارداد ساقط نکرده باشید ایشان از خیارات قانونی برای فسخ می توانند استفاده کنند.