بنده قصد دارم به جرم افترا علیه ایشان شکایت کنم ایا قابل بررسی در دادگاه هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۷ #32813775

سلام محل نگهبانی من مورد سرقت قرار گرفت البته به دلیل اینکه محل سرقت بسیار نا امن بود چندین بار به پیمانکار کتبا نامه نوشتیم و شفاها به بازرسین شرکت اطلاع دادیم اینم بگم محلی که به من تحول داده شده بود قبلا نیز سرقت شده بود و زمان حضور من و همکارانم به صورت متروکه شده بود محل فوق سوله ای بود که در وسط پارک قرار گرفته بود و هیچ گونه دیوار و یا حفاظی نداشت و بسیار نا امن بود به صورتی که محل تجمع معتادین بود ولی متاسفانه در شیفت من موتورخانه ان محل که در بیرون از سوله و با فاصله زیادی از اتاق نگهبانی قرار داشت مورد سرقت قرار گرفت حالا پیمانکار ضمن اینکه من رو از کار معلق کرد ه است و ۵ ماه حقوق من رو نداده است در دادگاه اتهام سرقت مستوجب تعزیر داده است که البته در دادگاه بدوی برای من رای قرار منع تعقیب صادر کرده اند ولی مجددا اعتراض کرده است و دادگاه تجدید نیز قرار صادره را تایید کرده است حالا بعد از گذشت یکسال با توجه به اینکه حقوق من به همین دلیل پرداخت نشده و همنطور به همین دلیل بنده رو اخراج کرده اند حالا بنده قصد دارم به جرم افترا علیه ایشان شکایت کنم ایا قابل بررسی در داد گاه هست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان شکایت وجود دارد

با سلام،بله میتوانید شکایت کنید.

سلام می توانید اقدام نمایید.

قابل شکایت می باشد....

سلام بنظر بتوانید تحت همان عنوان مجرمانه مندرج در فرض پزسش، طزح شکایت نمایید

میتوان شکایت افترائ را مطرح نمود البته سوئ نیت ایشان به عنوان عنصر معنوی باید ثابت گردد

درود می توان پیگیری نمود