در صورتی که به خواسته خود مبنی بر تحویل مغازه در طبقه همکف پافشاری کنیم چه اتفاقی در دادگاه می افتد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۶ #32803152

سلام علیکم
پدر اینجانب مغازه ای در یک گاراژ دارد که بمدت ۶۰ سال سرقفلی این مغازه را در اختیار دارد و هنوز هم در حال کسب و کار است. ملک این گاراژ وقفی است و در حال حاضر اداره اوقاف و نماینده مالک و سرمایه گذار یکنفر بعنوان وکیل موقوفه را به کسبه معرفی کرده و اعلام نموده اند که قصد تخریب و نوسازی مغازه ها را دارند و هرکس که مایل است برای گرفتن مغازه در سازه جدید توافق کند باید قرارداد ببندد و اگر تمایل به توافق ندارد به دادگاه مراجعه خواهیم کرد و به قیمت کارشناسی حق کسب و پیشه وی را پرداخت خواهیم کرد. از طرفی شرایطی که برای توافق اعلام کرده اند بدینصورت است که بجای مغازه های همکف داخل گاراژ با پرداخت هزینه های ساخت و ساز یک مغازه به همان متراژ در طبقه دوم (۲ طبقه روی همکف ) پس از ساخته شدن میدهند. اگر هم مایل به گرفتن مغازه در طبقه اول ( یک طبقه پایین تر ) باشید باید متری ۲۰ میلیون تومان اضافه به ما بدهید. ضمنا مغازه های طبقه همکف را هم معوض نمیدهند و میگویند اگر همکف میخواهید باید سرقفلی مغازه فعلی شما را ارزیابی قیمت کنیم و برداریم و یک مغازه در طبقه همکف مرکز تجاری که ساخته خواهد شد با قیمت های اعلامی ما ( با متری ۱۰۰ میلیون) پیش خرید کنید. البته تعداد و متراژ مغازه ها پس از ساخته شدن چند برابر متراژ و تعداد مغازه های موجود فعلی است.
سوالم این است که :
اولا باید با چه کسی ( نماینده مالک یا اداره اوقاف که اجاره نامه ها بنام آنهاست یا سرمایه گذار ) قرارداد ببندیم؟
ثانیا : آیا قانونا میتوانیم بجای مغازه همکف فعلی که هر کدام هم ۵ متر حریم دارند یک مغازه در طبقه همکف مرکز تجاری که ساخته خواهد شد با پارکینگ درخواست کنیم؟
ثالثا : در صورتی که به خواسته خود مبنی بر تحویل مغازه در طبقه همکف پافشاری کنیم چه اتفاقی در دادگاه می افتد؟
ممنونم

مشاوره حقوقی سرقفلی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت پافشاری فقط مستحق دریافت سرقفلی به قیمت کارشناسی میشوید .
برای توافقات دیگر بایستی با متولی گفتگو نمایید .

سلام
طرف شما متولی وقف است که اختیار انعقاد قرارداد را دارد

سلام
اولا فقط با متولی اصلی وقف قرارداد ببندید
ثانیا توافقات حتما باید دوجانبه باشد و در صورت پافشاری شما حق کسب و پیشه با نظر کارشناسی بشما تعلق خواهد گرفت

باسلام
در خصوص انعقاد قرارداد شما باید با متولی اصلی وقف یا نماینده یا وکیل تام الاختیار وی قرارداد را منعقد نمایید
و گرفتن مغازه در طبقه همکف یا هر نقطه دیگر منوط است به توافق با متولی یا نماینده تام الاختیار وی
درصورت پافشاری هم طبق نظر کارشناسی میتوانید مستحق دریافت قیمت سرقفلی خواهید بود

باسلام
در خصوص انعقاد قرارداد شما باید با متولی اصلی وقف یا نماینده یا وکیل تام الاختیار وی قرارداد را منعقد نمایید

با سلام
۱. شما بایستی با متولی اصلی وقف و یا نماینده تام الاختیار ایشان با ملاحظه اسناد حاکی از سمت
و اختیارات کافی قرارداد ببندید.
۲. در خواست مغازه معوض در هر نقطه از پاساژ منوط به توافق متولی وقف است.
۳.در صورت پافشاری فقط مستحق دریافت قیمت کارشناسی سرقفلی تعیین شده از سوی دادکاه خواهید بود. و اوقاف الزامی به تحویل مغازه نوساز معوض با ارزش افزوده جدید نخواهد داشت.