من راضی نیستم کودکم به تنهایی آنجا برود و میخواهم همراهش باشم آیا میتوانم چنین ادعایی بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۷ #32774615

سلام. همسر من فرزندم رو برای دیدن پدر و مادرش میخواد از من جدا کنه و به منم گفتن حق ندارم پامو تو خونشون بگذارم و فقط بچه به همراه شوهرم میخوان بره خونشون. آیا قانونا میتوانند چنین کاری بکنند؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا می تواند چنین کاری کند .چون کوتاه مدت هست

ضمن اهدای سلام و احترام
رفتن و ملاقات نوه با پدر بزرگ و مادر بزرگش مانعی ندارد چنانچه رفتن به آنجا موجبات خوف جانی و صدمه جسمی و یا روحی به فرزند شما را فراهم آورد میتوانید از طریق قانونی مانع شوید

فرزند چند ساله هست از نظر قانون منعی وجود ندارد برای چه مدتی و کجا سوال زیاد روشن نیست .

سلام توضیح نداده اید که ایا طلاق واقع شده است یا خیر؟ در صورتی که طلاق واقع شده حضانت با چه شخصی است؟ هیچ یک از زوجین نمیتوانند مانع ملاقات فرزند مشترک شوند مگر اینکه عدم صلاحیت احدی از والدین در دادگاه اثبات شده باشد

باسلام، پدر ولی قهری کودک هستند و میتوانند فرزند خود را حتی بدون اذن شما به خانه ی پدربزرگ یا مادربزرگ ببرند، اینکه اجازه ورود شما را به خانه ی خود ندهند تاثیری در سمت ولی قهری ندارد
متاسفانه قانونا با طرح این ادعا به نتیجه ای نخواهید رسید.

درود
خیر چون جدا نشده اید و حضانت به تنهایی به عهده ی شمانیست و باتوجه به اینکه پدر ولی طفل میباشد برای دلایل مطرح شده ازسوی شما منع قانونی وجود ندارد

با سلام
هیچ منع قانونی در این خصوص وجود ندارد مگر اینکه شما به دلیل جدایی از همسرتان تقاضای حضانت کنید و عدم وجود شرایط مناسب کودک را در دادگاه متذکر شوید