کجا میتونم این تخلف را گزارش بدهم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۲ #32721027

سلام،وقت بخیر
من خانواده ای را میشناسم که جز شناسنامه ۵ فرزند خودشون سه شناسنامه دارن که حدودا مال ۳۶ تا ۴۰ سال قبل است بدون اینکه فردی با اون مشخصات اصلا وجود داشته باشه و خودشون گفتن که موقع سربازی همسرشون این شناسنامه ها رو گرفتن که کمکی باشه براشون ولی هنوزم از اون شناسنامه ها استفاده میکنن و یارانه هم دریافت میکنن. کجا میتونم این تخلف را گزارش بدهم؟ و مجازات این کارشون چیه و اینکه اگر من اینارو لو بدم امکان اینکه بفهمند کی گزارش داده هست ایا؟؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق ثبت احوال قابل پیگیری می باشد.

از طریق اداره ثبت احوال امکان پیگیری برای شما وجود دارد.

به د اداره ثبت احوال اعلام نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید گزارش خود را به ثبت احوال اعلام نمایید .

با سلام

می توانید موضوع را به اداره ثبت احوال و یا پلیس گزارش نمایید.

سلام و درود
میتوانید به اداره ثبت گزارش دهید
با توجه به اینکه شما ذی نفع در این مورد نیستید، اقدامتان جز ایجاد دغدغه ثمری ندارد
والامر الیکم
موفق و موید باشید

از طریق ثبت احوال پیگیری کنید