وکیل بیان نموده، که پیامک ابلاغیه ها برایش ارسال میشود، اما ارسال نشده، دلیلش چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۹۲۸ #32720424

با سلام و خسته نباشید
بنده زوج هستم، برای نفقه و الزام به تمکین و مهریه وکیل گرفته ام و ایشان به من گفتند، پیامکهای دادگاه و ابلاغیه هات برای من خواهد اومد و نیازی نیست من پیگیری کنم.
آیا واقعا همینطوره؟
(در صورتی که چند روز پیش برای من پیامکی اومد که دادخواستی علیه شما به شورای حل اختلاف ارجاع داده شد )
و هیچ پیامکی برای ایشون نیومده بود و به من گفتند پیامک رو برام بفرست و من پیگیری میکنم، مگر نگفتند پیامکها برای من میاد و شما به زندگیت برس.
پس چرا این پیامک برای ایشون نرفته؟
ممنونم راهنمایی میکنید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا در پرونده ای که شما داشتید وکیلتان در آن پرونده وکالت نداشته باشد

بله برای وکیل ارسال میشود اما این پرونده علیه شما هست که وکیل در این پرونده هنوز سمتی ندارد

احتمالا موضوع پرونده غیر از موارد وکالت داده شده است.

احتمالا در زمان ثبت دادخواست شماره تلفن شما اعلام شده، لازم است موارد اس ام اس دریافتی را به وکیل ارسال نمایید تا آنرا پیگیری کند

شاید شکایت در خصوص پرونده ای که وکیل داشته اید نبوده است یا اینکه هنوز در سیستم مدیر دفتر تیک ابلاغ به وکیل را فعال ننموده باشد .

اگر دچار شک و شبهه هستید به شورای حل اختلاف مراجعه و مطلع شوید که وکیل درپرونده اعلام وکالت کرده یا نه .‌

سلام
پرونده هایی که ایشان برای شما اعلام وکالت نماید پیامکهای دادرسی بذای ایشان ارسال خواهد شد.
عنایت بفرمایید وقتی دادخواستی به تازگی علیه شما ثبت می شود تا زمانی که برای این پرونده وکیلی به مرجع قضایی معرفی نشود پیامکها برای شما ارسال خواهد شد.