آیا میتونه از طریق اعلام زمین به عنوان مهریه زنش اون را پس بگیره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۵ #32717068

سلام شخصی زمینی را سال ۹۵به بنده فروخته حالا بعد از چند سال چندین بار تحت عناوین مختلف از بنده برای پس گرفتن زمین اقدام کرده که تمامی رای های صادره به نفع بنده بوده اکنون تحت عنوان اینکه ملک را به عنوان مهریه به خانومش داده مجددا علیه بنده طرح دعوی نموده لازم به ذکر است که زمین مربوطه را به صورت وکالتی و با قولنامه دستی به بنده فروخته

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بستگی دارد کدام معامله مقدم بوده باشد.

برای اظهارنظر بهتر است ارا صادره و مدارک بررسی شود اما به طور کلی اگر مالکیت ملک متعلق به ایشان نبوده فروش مال غیر صورت گرفته

سلام وقت بخیر
همسرتان میتوانند در این خصوص اقدام به طرح دعوا نمایند چرا که ایشان مقر بر فروش مال غیر میباشند.

سلام
دو حالت می توان در نظر گرفت
حالت اول اینکه ایشان ادعا بفرمایند قبل از اینکه ملک را وکالتی به شما انتقال بدهند به عنوان مهریه به همسرشون انتقال داده اند که این می شود فروش مال غیر و در نهایت همسر ایشان که مالک هستند باید اقدام نمایند و شما می توانید در صورت اثبات این ادعا تمامی حق و حقوق و ضرر و زیان خود را به روز از ایشان مطالبه نمایید.
حالت دوم اینکه بعد از اینکه ملک را به شما وکالتی واگذار نموده اند ملک را به عنوان مهریه به همسرشان انتقال داده باشند که در این حالت نیز باز مال شما را بدون اجازه به دیگری انتقال داده اند که این انتقال باطل است و شما می توانید به جرم فروش مال غیر از ایشان شکایت نمایید.

میتواند ادعا کند‌اما باید دفاع محکم‌کنید با توجه به شکایت های قبلی .

باسلام.اولا فرمودین که چندبار به عناوین مختلف شکایت کرده و بنفع شما ردشده؛پس با استناد به حکم های قبلی و اقرارهاییکه در پروندههای قبلی داشته،لایحه دفاعیه خویش را توسط وکیل مجرب تهیه و به شعبه ارائه نمایید.ضمنا چون با وکالت و قولنامه خریدید؛اگر وکالت فروش بهت داده و ملک دارای سند رسمی هست؛ مستقیما خودتون به دفترخانه اسنادرسمی مراجعه و سند را بنامت انتقال دهید.ویا اگروکالت فروش نداده بهت؛درجلسه اول دادرسی در دادگاه،دعوی تقابل مبنی بر انتقال سندرسمی بنامتون به همون شعبه بدهید.درضمن اگر خودش شکایت کرده که بابت مهریه قبل از شما به همسرش داده پس الان مالکیت نداره تقاضای رد دعوی نمایید(بلحاظ اینکه ذیسمت نیست و مالکیت نداره)یعنی باید همسرش برعلیه شوهرش شکایت فروش مال غیر نماید که در اینصورت هم؛شما ادعای ارجاع قولنامه همسرش را به کارشناس جهت تشخیص خط و امضا و تطبیق تقدم زمانی قولنامه شما با قولنامه همسرش میدی.خلاصه بلحاظ تخصصی بودن موضوع؛ حتما از وکلای محترم بنیاد وکلا استفاده کنید.

بایستی مدارک مورد ادعای ایشان تحت بررسی قرار گیرد که بابت مهریه بوده است البته ایشان بر علیه خودشان نیز اقرار به فروش مال غیر کرده اند